HISTORIEN OM VÅRT HUS


På denna hemsida finner du mer information om Cabo Roig som område, vårt underbar hus ett stenkast från vattnet. Rulla nedåt på förstasidan (HEM) för information, planritning, husets geografiska placering. Det går även att hinna information om våra renoveringar, se bildgalleri och läsa mer under diverse under meny MER. Kontakta oss om ni har fler frågor.


Huset

Underbart är den enkla förklaringen. Dryg 200kvm stort hus med klinker i alla rum, Stort kök med ugn, induktionshäll, micro, diskmaskin och drickbart vatten. Tvättstuga inklusive extra kylskåp finns i anknytning till köket. Totalt  Nedre plan med 2st badrum inklusive duschar och 2st sovrum med dubbelsängar eller 2 enkla sängar per rum. Vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Matbord för upp till 8 personer. Vardagsrum med soffa och TV inklusive IP-TV med 1000-tals kanaler, bl.a. många svenska. 

Övervåning med ett sovrum, dubbelsäng eller 2 enkla sängar. En främre takterrass för frukost vetter mot havet och en större bakre takterrass mot baksidan skyddad från havets vindar.

Allmänt,  hus i hög klass med 750kvm tomt, fin och uppvuxen trädgård. Centralvärme/kyla i hela huset. Finns även element och oljeeldning för vinterns kallaste dagar. Går även mysa framför öppen spis i vardagsrummet. Huset har Wifi kopplat till fiber 300MB. Garage finns, förråd finns och huset har larm. Alla sovrum är utrustade med jalusier för underbar sömn.

Här kan exempelvis två familjer, fyra padelpar eller två golfbollar bo i ett praktiskt och välutrustat hus.

Vi inreder våra boende med fokus på hur vi vill ha det när vi är på plats och har semester. Det ska finnas ett bra utrustat kök, rejält med glas, tallrikar mm. om besöket dyker upp och förgyller semestern. En bra Tv, kanaler om så önskas, internet med bra klass. Soffor, sängar, utemöbler. Vad det än är så är målsättning att det ska vara bra klass. Precis som vi själva vill ha det. 
RENOVERING OCH TILLBYGGNAD 2020-2021.

 Nedan ser ni bilder från slutet av mars 2021. Huset är byggt 2004 av erkänt duktig byggare. En ägare har bott i huset permanent till hösten 2020, när vi köpte det. Vi genomför en lättare renovering och tillbyggnad. Huset är i väldigt bra skick, men ugn, spis, duschar mm. byts ut. Lite färg och klinker tillkommer i vissa rum. Det stora projektet över vintern var poolbygge och pergola bygge som avslutas med önskat resultat. Pergola med loungegrupp och matplats för 8-12. personer. Pool med trapp riktad mot solen och ett mindre relaxkar med högre temperatur som passar bra efter padel eller golf under vinter halvåret. Samtidigt byggdes ett mindre separat boende i garaget. Två plan med säng och bäddsoffa samt  separerad toa/dusch och kylskåp på nedre plan och 2 enkelsängar alternativt dubbelsäng på övre plan. Det kommer innebära totalt 9st bra bäddar och 2 bäddsoffor fördelat på 5st rum och 2st badrum plus en separat toalett och en separat dusch. Hör av er om ni har frågor.